Zie je kind

Workshops / e-learnings voor ouders

Grenzen stellen zonder straffen en belonen

Af en toe moet je als ouder grenzen stellen, voor jezelf en voor je kind. Het stellen van grenzen is waardevol voor de emotionele veiligheid en morele ontwikkeling van je kind. We bespreken hoe je door liefdevolle grenzen te stellen de relatie met je kind positief kunt beïnvloeden.

Zelfvertrouwen opbouwen bij je kind

Ouders kunnen hun kinderen helpen in zichzelf en hun eigen kunnen te geloven. Bijvoorbeeld door hen letterlijk en figuurlijk ruimte te geven. Als een kind in zichzelf gelooft, kan het vrij spelen en zich ontwikkelen. Tijdens deze workshop bespreken we hoe jij je kind hierbij kunt helpen.

Ouderschap in balans

Voor veel ouders is het een hele uitdaging om de balans te vinden tussen werk en privé. Alle balletjes hoog houden en dan ook nog kunnen genieten, is soms lastig. We bespreken hoe je dit wat gemakkelijker en leuker kunt maken.

Meer informatie

Bestaande workshops

  • Ze duren 2 uur en kunnen incompany gegeven worden als digitale ouderavond via Zoom of binnenkort ook los/ als individuele ouder(s) gevolgd worden als e-learning.
  • Ze worden als e-learning nog ontwikkeld.
  • Heb je interesse? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op, onder de button: ‘Contact’.
  • Kijk voor prijzen onder de button: ‘Tarieven’.

Doet je kind bijna eindexamen en weet het niet wat het daarna moet doen? Een tussenjaar? Een HBO opleiding of universitaire studie? En welke studie moet het dan worden? Veel vragen waar ik je kind in samenwerking met Kieswijs bij kan begeleiden. Veel kinderen ervaren rust in hun examenjaar als ze helder hebben wat hun volgende stap is. Dat draagt bij aan een goede focus op het examen. Bovendien zijn leerlingen extra gemotiveerd hun examen te halen als ze weten waar ze het voor doen.

Kijk voor meer informatie over Kieswijs onder de button: ‘Samenwerking met’.