Samenwerking met

Kieswijs

Sinds 2021 ben ik naast trainer en coach ook werkzaam als Kieswijs adviseur.

Samen met middelbare scholieren en hun ouders ga ik met behulp van de unieke Kieswijs-analyse op zoek naar de zingeving van deze kinderen en wat zij ‘bezitten’ aan kwaliteiten, talenten, dromen en wensen voor hun toekomst. Het kiezen van de ‘juiste’ studie is een uitdagende zoektocht die door de Kieswijs-analyse concreet wordt, waardoor het kinderen lukt om echt te kiezen wat bij hen past!

Kijk voor meer informatie en prijzen op: www.kieswijs.nl

Samenwerking met

Zontrainingen

Vanuit Zontrainingen geef ik sinds 2017 een IKK erkende pedagogisch coachtraining aan pedagogisch coaches in de kinderopvang of mensen die zich daarvoor willen kwalificeren.

In 2020 heb ik in samenwerking met Zontrainingen een aantrekkelijke IKK erkende babyscholing e-learning ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang die met baby’s werken. Deze e-learning biedt een goede balans tussen theorie en praktijk. De deelnemers krijgen een gevarieerd aanbod van filmpjes, digitale oefeningen, praktijkopdrachten en mogelijkheid tot zelfreflectie.

Voor 1 januari 2025 moeten alle baby pm-ers in Nederland geschoold zijn in een erkende babyscholing. Ook als er na januari 2025 nog nieuwe pm-ers in dienst treden op een baby- of verticale groep, kunnen zij bij Zontrainingen deze e-learning volgen.

Kijk voor meer informatie en prijzen op: www.zontrainingen.nl